Apnea

Experimenta la màxima sensació de llibertat i emoció amb el programa de Basic Freediving de SSI. Aprendre com les bases de l’apnea son molt  més senzilles del que et penses. Aquest programa et mostra els conceptes i les habilitats bàsiques que tot apneista ha de conèixer. Podràs provar l’apnea en aigües confinades i obertes  amb un professional de SSI,  obtenir la teva targeta de reconeixement de Basic Freediving de SSI.

A totes aquelles persones que volen provar la forma més pura de busseig i et fa sentir que estàs en harmonia amb l’oceà. És una sensació incomparable. En el programa Basic Freediving podràs experimentar l’apnea  i descobrir per què els apneistes estimen aquest esport. 

L’edat mínima és de 10 anys

Tot el material està inclòs a l’activitat, nomes es necessari el vestit de bany i una tovallola per fer-te una dutxa calenta després de tornar del mar.

La durada total del curs d’un dia i mig, unes tres hores de l classe teòrica, i la practica a la Illa Mateua per aprendre l’apnea estàtica i una sortida amb vaixell per la costa del Montgrí

Per poder practicar qualsevol activitat aquatica es obligatori una assegurança d’accidents, en el preu de l’activitat esta inclosa de forma automàtica

Entregarem un certificat de Basic FREEDIVING al mateix temps que estareu activats com a submarinistes a SSI, disposareu d’una aplicació de mòbil on podreu gaudir de forma gratuïta d’altres formacions.

El preu del l’activitat es de 60€ per persona amb grups màxim de 4 persones

Que és SSI ?