a20a358c-1a66-41ba-b77a-1a2764d8a726

El principal objectiu és donar-vos els coneixements necessaris per poder ser bussejadors semi-autònoms i tenir pràcticament tots els coneixements d’un bussejador autònom, després d’1 piscina i 2 immersions al mar. A diferècia del Basic Diver, aquesta certificació és per tota la vida, i quedarà poc per ser bussejador autònom.

A totes aquelles persones amb ganes de conèixer un món nou i viure una experiència totalment inoblidable, no és necessari coneixement previnomés ens fa falta les ganes de voler passar-ho .

L’edat mínima segons la legislació Catalana és de 10 anys.

Tot el material està inclòs a l’activitat, només és necessari el vestit de bany i una tovallola per fer-te una dutxa calenta després de tornar del mar.

En total estarem 2 dies, no tenim un calendari exacte perquè la nostre intenció és adaptar-nos a les vostres vacances, hem de fer 3 temes de teoria que pot ser en línia, 1 immersió a piscina per iniciar-nos i 2 sortides amb vaixell al mar per posar en pràctica els coneixements. El curs no ha de ser seguit, es pot combinar en caps de setmana o dies saltejats.

Per poder capbussar-se és obligatori una assegurança d’accidents, en el preu de l’activitat està inclosa de forma automàtica.

A la finalització del curs et certificarem com a bussejador semi-autònom nivell Scuba Diver, aquesta certificació no tindrà data de caducitat i la podràs trobar a l’aplicació de SSI en l’apartat de CURS i la podràs ensenyar per tot arreu on vulguis capbussar-te, sempre acompanyat d’un instructor.

El preu de l’activitat és de 265€ per persona.

Pots registrat-te de forma gratuïta a l’organització SSI, un cop fet obtindràs un codi d’usuari i password que et permetrà entrar a la plana web o instal·lar-te l’APP i accedir amb les teves credencials en el teu perfil. Amb l’alta obtindràs de forma gratuïta els tres primers capítols del curs Open Water, per poder continuar amb la teoria serà necessari posar-se en contacte amb Mateua Dive

Que és SSI ?