a20a358c-1a66-41ba-b77a-1a2764d8a726

El principal objectiu és donar-vos els coneixements necessaris per poder ser bussejadors autònoms i poder un cop certificats com a Open Water Diver de SSI capbussar-vos en qualsevol lloc del món, després de 2 piscines i 4 immersions al mar, junt amb els temes de teoria obtindreu el vostre carnet de nivell 1.

A totes aquelles persones amb ganes de conèixer un món nou i viure una experiència totalment inoblidable, no és necessari coneixement previnomés ens fa falta les ganes de voler passar-ho .

L’edat mínima segons la legislació Catalana és de 10 anys.

Tot el material està inclòs a l’activitat, només és necessari el vestit de bany i una tovallola per fer-te una dutxa calenta després de tornar del mar.

En total estarem 3 o 4 dies, no tenim un calendari exacte perquè la nostre intenció és adaptar-nos a les vostres vacances, hem de fer 6 temes de teoria que pot ser en línia, 2 immersions a piscina per iniciar-nos i 4 sortides amb vaixell al mar per posar en practica els coneixements. El curs no ha de ser seguit, es pot combinar en caps de setmana o dies saltejats.

Per poder capbussar-se és obligatori una assegurança d’accidents, en el preu de l’activitat està inclosa de forma automàtica.

A la finalització del curs et certificarem com a bussejador autònom nivell Open Water Diver, aquesta certificació no tindrà data de caducitat i la podràs trobar a l’aplicació de SSI en l’apartat de CURS i la podràs ensenyar per tot arreu on vulguis capbussar-te.

El preu de l’activitat és de 410 € per persona, en els mesos d’abril, maig i fins al 15 de juny és de 385€.

Pots registrat-te de forma gratuïta a l’organització SSI, un cop fet obtindràs un codi d’usuari i password que et permetrà entrar a la plana web o instal·lar-te l’APP i accedir amb les teves credencials en el teu perfil. Amb l’alta obtindràs de forma gratuïta els tres primers capítols del curs Open Water, per poder continuar amb la teoria serà necessari posar-se en contacte amb Mateua Dive

Fes clic aqui per baixar tota la informacio del teu curs Open Water a Mateua en PDF

Que és SSI ?