a20a358c-1a66-41ba-b77a-1a2764d8a726

En companyia d’un instructor faràs una primera immersió a la piscina on practicaràs els exercicis bàsics del primer nivell de submarinisme, just després faràs una immersió al mar acompanyat d’un instructor fins a una profunditat màxima de 12 metres.

A totes aquelles persones amb ganes de conèixer un món nou i viure una experiència totalment inoblidable, no és necessari coneixement previ, només ens fa falta les ganes de voler passar-ho bé.

L’edat mínima segons la legislació Catalana es de 10 anys.

Tot el material està inclòs a l’activitat, només és necessari el vestit de bany i una tovallola per fer-te una dutxa calenta després de tornar del mar.

En total estarem un dia sencer, ja que comprèn una classe teòrica, una immersió a la piscina i una immersió al mar sempre acompanyat d’un instructor.

Per poder capbussar-se és obligatoria una assegurança d’accidents, en el preu de l’activitat està inclosa de forma automàtica.

Entregarem un certificat de BASIC DIVER al mateix temps que estareu activats com a submarinistes a SSI, disposareu d’una aplicació de mòbil on podreu gaudir de forma gratuïta una part de la teoria del curs Open Water Diver.

El preu del l’activitat es de 115€ per persona.

Que és SSI ?