Apnea

Experimenta la màxima sensació de llibertat amb el programa de Basic Freediving de SSI i poder aprendre com les bases de l’apnea son  més senzill del que et penses, es un dels objectoius d’aquest programa.  Apendràs les habilitats bàsiques que tot apneista ha de conèixer. Podràs provar l’apnea en aigües confinades i  obertes amb un professional de SSI i obtenir la teva targeta de reconeixement de Basic Freediving de SSI.

A totes aquelles persones que volen provar la forma més pura de busseig, sentir que estàs en harmonia amb el mar, poder gaudir d’una sensació incomparable. En el programa d’Try Freediving podràs experimentar l’apnea en aigües confinades i descobrir per què els apneistes estimen aquest esport. 

L’edat mínima és de 10 anys

Tot el material està inclòs a l’activitat, nomes es necessari el vestit de bany i una tovallola per fer-te una dutxa calenta després de tornar del mar.

La durada del curs serà d’un dia i mig, en primer lloc farem teoria, desprès una pràctica a l’Illa Mateua i el dia següent una sortida amb vaixell per la costa del Montgrí.

Per poder practicar qualsevol activitat aquatica es obligatori una assegurança d’accidents, en el preu de l’activitat esta inclosa de forma automàtica

Entregarem un certificat de TRY FREEDIVING al mateix temps que estareu activats com a submarinistes a SSI, disposareu d’una aplicació de mòbil on podreu gaudir de forma gratuïta d’altres formacions.

El preu del l’activitat es de 177€ per persona amb grups màxim de 4 persones per instructor.

Per a Socis Mateua el preu es de 155€ per persona

Cursos programats

              12 i 13 de Juny  (8 places lliures)

              17 i 18 de Juliol  (8 places lliures)

 

Que és SSI ?