A Mateua Dive ens adaptem a les teves necessites. Amb nosaltres podràs fer qualsevol dels cursos de nivell recreatiu i professional, des de la iniciació amb un Try Dive fins en l’àmbit d’instructor.

Les especialitats SSI són cursos independents que et permeten millorar cada dia en els teus coneixements de submarinisme, un cop tens dues especialitats ets ESPECIALTY DIVER i si aconsegueixes quatre seràs ADVANCED OPEN WATER, en aquest cas si assoleixes l’especialitat de STRESS & RESCUE passaràs a ser una MASTER DIVER

especialitats SSI

 

Somiant despert amb aigües blaves cristal·lines? Estàs pensant a convertir el teu hobby a la teva carrera? Vols compartir la teva passió pel busseig amb la resta del món? Aquestes són només algunes de les raons per les quals t’hauries de convertir en un professional de SSI.

SSI és l’agència de capacitació de més ràpid creixement al món, i constantment afegim nous centres de capacitació i professionals. Com a agència de capacitació reconeguda internacionalment, SSI té milers d’oportunitats laborals esperant-te a centenars de llocs emocionants i exòtics.

Estàs llest per unir-te a la propera generació de professionals de SSI altament qualificats? O ja ets un professional del busseig amb una altra agència de capacitació que vol afegir SSI al teu currículum?